Music

HUPA STUDIO

Peter Lebar vodi studio hupa (hupastudio.wordpress.com), audio plaormo namenjeno glasbeni produkciji, promociji in poučevanju ter prostor namenjen za vadbo in jam.

Audio platforma, namenjena glasbeni produkciji, promociji in poučevanju različnih instrumentov. Predstavlja zvočno kovačnico, v kateri se preigrava glasba izpod rok številnih glasbenikov ter ponuja prostor za vadbo in jam. 

Sodelujoči: Peter Lebar, Dennis Lampret, Janeš Aleš Luznar, Alan Ropoša

https://hupastudio.wordpress.com/audio-produkcija/


FESTIVAL ULIČNE GLASBE LJUBLJANA – FUGL

14102713_324874621181870_2978096431179927748_n

Festival septembra, ko se poletje preveša v jesen, za nekaj dni ozvoči ljubljanske ulice in parke. Poleg več deset koncertov različnih akustičnih zvrsti prinaša delavnice in pogovore o ulični umetnosti, ki jo v zadnjem času močno izpodrivajo digitalni nosilci zvoka

Vodja projekta: Dennis Lampret

https://www.fugl.si/


PiP

PiP je poetični projekt, uglasbitev šestih skladb v dveh jezikih, izpod peresa treh prijateljev in izvedenih pod vodstvom Petra in Petre. Je audio kukalo v osebno izpovedne zgodbe, v intime pogleda, okus jutra, reakcijo neznanca, teater ulice, erotiko bolečine…

PiP nima enoznačnega žanrskega imenovalca in nima omejitev v izvedbi, rad se spogleduje z drugimi oblikami umetnosti, v aktualnem trenutku pa bi bil rad neminljiv… Je prostor, kjer je glasba končni zapis nekega dogodka, in hkrati podlaga tistemu kar mu sledi.

Besedila: Petra Jeršin, Peter Lebar, Sunčan Stone
Kitara: Uroš Podboj
Bas kitara: Peter Lebar
Bobni: Kristijan Buzeti
Glasbeni gost: Dennis Lampret – solo kitara (Somebody, Walking)
Aranžmaji: Peter Lebar
Miksing: Peter Lebar, Vlado Lešnjak
Mastering: GZ-mastering
Album dizajn: Meduza

Album je bil izdan decembra 2017

https://pippoetry.bandcamp.com/releases


INSESSION

Je glasbeni dogodek na temo skupine, ki je pustila pomemben pečat v zgodovini glasbe. Odvija se po različnih prostorih po Ljubljani, po principu »open mic« večerov, na katere so glasbeniki ter pripovedovalci zgodb vabljeni k lastni interpretaciji komadov. Dogodki so namenjeni predvsem spoznavanju določene glasbene kulture, ki je zaznamovala določeno obdobje, kot tudi ustvarjalnem druženju in medgeneracijskem povezovanju.

24. 3. 2017, Foundus – EKV IN SESSION
11.1 2017, Prulček – NIRVANA IN SESSION
22.5.2016, Kavarna Barabuk – ALICE IN CHAINS IN SESSION
4.4.2016, Prulček  PEARL JAM IN SESSION

https://insession.info/